Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen

Inschrijfprocedure

Ben je geïnteresseerd in één van onze cursussen, dan kun jij je (bij voorkeur) online of schriftelijk inschrijven. Dit kun je als volgt doen:

  • Online inschrijven: 
    Je kunt je online inschrijven voor een cursus door de cursus aan het winkelmandje toe te voegen. Volg verder de instructies op het scherm. Heeft u per ongeluk de verkeerde cursus genomen? In het winkelwandje kun je de cursus verwijderen. 

In de volgende gevallen kun je NIET online inschrijven:

  • Als je niet over een e-mailadres beschikt. 
  • Als je gebruik wilt maken van het inwisselen van een waardebon/cadeaubon. Het systeem verwerkt namelijk niet direct de korting. Je kunt wel online inschrijven en bij het opmerkingenveld vermelden dat je een waardebon/cadeaubon wilt inwisselen. Vermeld dan in het opmerkingenveld welke waardebon/cadeaubon je hebt, welke waarde en (indien voor meerdere cursussen ingeschreven) op weke cursus wij de korting mogen verrekenen. 
  • Als je contant of per pin wilt betalen. Dit is uitsluitend mogelijk bij inschrijving op de administratie van VU Den Bosch tijdens kantooruren, klik hier voor onze openingstijden.

Schriftelijk inschrijven

  • U kunt een inschrijfformulier hier downloaden en uitprinten. Dit formulier graag volledig ingevuld per post versturen. Het bevat een éénmalige machtiging en moet daarom ook ondertekend worden. Lees vooraf wel even onze algemene voorwaarden en privcayreglement

Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl