Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen

Maatregelen & veiligheid COVID-19

Covid-19 en jouw veiligheid

Update 16/11: Wij gaan weer OPEN per 18 november!
 

Update 3/11: Tijdelijke sluiting per woensdag 4 november 18.00 uur. 

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond is besloten om vanaf vanavond, woensdag 4 november 18.00 uur, de Volksuniversiteit twee weken te sluiten. Wij zijn ervan overtuigd dat het gebouw van de Volksuniversiteit veilig is om cursisten en docenten te ontvangen. Maar gezien het feit dat het kabinet streeft naar zo weinig mogelijk bewegingen in het verkeer en elders om zo het virus onder controle te krijgen, vinden wij het niet gepast om onze docenten en cursisten toch naar de VU te laten komen voor het verzorgen en volgen van klassikale lessen.

We trachten al onze cursisten zo snel mogelijk te informeren over deze maatregel. Wij zullen alle cursisten zo snel mogelijk informeren over de voortgang van de cursus.  
Onze medewerkers zijn tijdens de reguliere openingstijden aanwezig. Toch willen wij u vragen om terughoudend te zijn met contact opnemen tot nader bericht van ons. Bedankt voor uw begrip. 

Wij houden natuurlijk de persconferenties nauw in de gaten en zodra de lessen weer klassikaal aangeboden kunnen worden zullen de lessen op locatie hervat worden.

Wij houden u op hoogte!
Bestuur en medewerkers VU Den Bosch

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Door COVID-19 is én blijft de 1,5 meter afstand tot elkaar erg belangrijk en uiteraard kun je erop vertrouwen dat je veilig kunt deelnemen aan onze cursussen.

Wij hebben maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne, looproute (éénrichtingsverkeer) in het gebouw, docentenschermen, ventilatie én hebben wij voldoende ruimte gecreëerd in de lokalen om 1,5 meter afstand van elkaar te waarborgen. Daarnaast is iedere aanwezige cursist geregistreerd bij ons waardoor wij snel kunnen nagaan wie er op welk moment in het gebouw is geweest. 

Vanaf 15 november 2020 zijn onze reguliere annuleringsvoorwaarden weer van toepassing. Kijk hier voor onze algemene voorwaarden. 

Natuurlijk geldt voor iedereen:
Heeft u verkoudheidsklachten? Of heeft u óf iemand in uw huishouden koorts? Kom dan niet naar de Volksuniversiteit.

Lees hier het volledige protocol voor onze cursisten. 

Lees hier het protocol voor onze docenten.

Lees hier het protocol voor de locatie Huis73.

VU Den Bosch heeft haar klaslokalen op 1,5 meter afstand van elkaar ingericht. Dit betekent echter dat er minder cursisten in een klaslokaal geplaatst kunnen worden. Wil je er zeker van zijn dat je de les klassikaal kunt volgen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in zodat je plaats 'gereserveerd' is. 
Heb je al ingeschreven voor de cursus? Dan is uw plek ook gereserveerd. 

 

Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl