Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: V-RUS012

Russisch ERK A2/B1 (deel 2)

Russisch ERK A2/B1 (deel 2)
Cursuscode: V-RUS012

In de cursus Russisch niveau 7 ga je jezelf verdiepen in de verschillende aspecten van de Russische taal, zoals geleerde en nieuwe grammatica toe te passen bij het spreken en vertalen van diverse teksten van literaire, krantenartikelen tot brieven en actuele informatie op het internet. Je oefent de Russische taal ook door middel van teksten, dialogen, advertenties, etc. te beluisteren. Je leert hoe je eerder verworven kennis, woordenschat en grammatica kunt uitbreiden om zo in meer detail te kunnen communiceren. Je oefent met de basisregels van de grammatica, dit door toepassing in concrete opdrachten. 

Je motivatie en je inzet zijn nog steeds belangrijk om je doel te kunnen bereiken. Ondertussen, blijft plezier een drijfveer tijdens de lessen.

De nadruk bij deze cursus ligt op de afwisseling van verschillende aspecten, zoals het lezen, begrijpen, vertalen en bespreken van teksten, doornemen van diverse grammaticale oefeningen en opdrachten die voor de uitdaging en de “A-ha” momenten zorgen. Herhaling en het stilstaan waar dit nodig is helpen om de nieuwe inzichten te creëren en verder gaan.

Er worden ook discussies gehouden op basis van aangeboden thema’s. We wisselen mondelinge en schriftelijke opdrachten af, werken aan de uitbreiding van woordkennis en verder praten we ook over land, cultuur, volk, tradities en eigen ervaringen.

Opmerking:
Een volledige cursus heeft 22 lessen (deel 1+2). Dit is deel 2 en bestaat uit de laatste 11 lessen. Instromen in deze cursus is alleen mogelijk wanneer je het niveau hebt waar de cursus zich op dat moment bevindt OF de eerste 11 lessen van deze cursus hebt gevolgd.  

Maandag 18 januari 2021
11 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00
Mw. L. (Ljuba) Suhodolskaja
Boek: Russisch niveau 7 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: VU Den Bosch (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Ljuba) Suhodolskaja
L. (Ljuba) Suhodolskaja
Ik ben Ljuba Suhodolskaja. Ik kom oorspronkelijk uit Rusland, uit een stadje Uglich aan de Wolga. In Jaroslav ben ik afgestudeerd als docente van vreemde talen. Met veel plezier heb ik Engelse en Duitse les gegeven op het Pedagogisch College in Uglich. Naast mijn werk als docente heb ik ook bij een Tv-studio gewerkt waar ik TV programma’s heb vertaald en ingesproken. Sinds 1993 woon ik in Nederland. Een aantal jaren verzorg ik de lessen Russisch op het Gymnasium Bernrode en de Volksuniversiteit in Den Bosch. De band die je als taaldocent opbouwt met je leerlingen en cursisten heeft mij altijd geïnspireerd en daarom hoop ik jou bij mijn lessen te mogen verwelkomen.
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl